Όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας δίνετε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Μη Βίαιης Επικοινωνίας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θεσπίζει από τις 25 Μαΐου νέους κανονισμούς σε σχέση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (δείτε ΕΔΩ). Προκειμένου να ανταποκριθούμε σε αυτούς, σας ζητούμε να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας να λαμβάνετε αυτό το newsletter, σκοπός του οποίου είναι να αποστέλλει εκδηλώσεις, άρθρα και υλικό συναφές με τη Μη Βίαιη Επικοινωνία.
Tο email σας είναι το μοναδικό προσωπικό δεδομένο που χρησιμοποιούμε και αυτό μόνο για το παρόν newsletter και για κανέναν άλλο σκοπό.
Πρόσβαση σε αυτό έχει ο υπεύθυνος επικοινωνίας μας και ο πάροχος αποστολής newsletter (επί του παρόντος Mailerlite). H Mailerlite καταγράφει κατά τη στιγμή της εγγραφής το IP και πιθανώς τη χώρα στην οποία βρίσκεστε για λόγους συμμόρφωσης με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική του Mailerlite εδώ:

https://www.mailerlite.com/privacy-policy

Θα διατηρήσουμε αυτό το προσωπικό σας δεδομένο με ασφάλεια καθόλη τη διάρκεια ύπαρξης αυτού του newsletter, εκτός αν εσείς επιλέξετε να απεγγραφείτε.
Το email σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστεί σε τρίτους για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς.
Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να διακόψετε τη χρήση του email σας από την πλευρά μας είτε πατώντας το σύνδεσμο της απεγγραφής στο υποσέλιδο κάθε email που σας στέλνουμε είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο 6989419186 ή στο [email protected]